A helyi.ro-ról

A helyi.ro célja az erdélyi cégek támogatása.

Vásárlóknak

A helyi.ro platform Újdonságok oldalán valamint a közösségi média oldalainkon posztoljuk a helyi cégek ajánlatait.

A helyi.ro platformon kereshetsz az erdélyi cégek által forgalmazott és gyártott termékeket.

Keress egy termék nevére és szűrj a találatokra a forgalmazó / gyártó cég székhelye szerint, majd kattints a gombra, hogy megtekinthesd a terméket a forgalmazó weboldalán vagy webshopjában, esetleg megkapd az elérhetőségét, hogy le tudd adni a rendelésed.

A helyi.ro nem piactér, ezért nem is tudsz direkt az oldalunkon vásárolni, csak a forgalmazók oldalain keresztül vagy ha fel veszed velük a kapcsolatot. Emiatt semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni a termékekre, a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokra stb. Célunk, hogy neked könnyebb legyen megtalálni a helyi forgalmazókat és gyártókat.

Cégeknek

Amennyiben erdélyi székhelyű gyártó vagy forgalmazó céged van, írj nekünk a hello@helyi.ro email címre vagy a közösségi média oldalainkra, és megosztjuk ajánlataidat ingyenesen, illetve lehetőséget biztosítunk, hogy 100 terméket ingyenesen feltölts a platformunkra.

Bizonyos információk (pl. termék mérete, elérhetősége, ára stb.) megjelenítéséért, több mint 100 termék feltöltéséért vagy a termékeid kiemeléséért plusz díjat számolhatunk fel.

Az sem probléma, ha még nincs online boltod, egy excel táblázat / Google sheet + Facebook shop használatával is tölthetsz fel termékeket. Sőt weboldalad / webáruházad elkészítésében is tudunk segíteni.

Partnereknek

Az elmúlt hónapok, hetek történései mindinkább megerősítenek, hogy mennyire fontos a szűkebb közösségünk gazdasági fejlődése. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy megkönnyítsük azon vásárlók dolgát, akik a helyi cégektől szeretnének vásárolni.

Amennyiben cégként, egyesületként, állami vagy magán szervezetként, de akár magánszemélyként is tudnánk együttműködni vagy tudnád támogatni a célunkat, kérünk írj a hello@helyi.ro email címre vagy a közösségi média oldalainkra.

Shopping Cart